Skip to main content
 

Een belevenisrijke vakantie

in Oost-België

Uw hart slaat voor de natuur en actieve avonturen?

Dan hebt u het helemaal getroffen in hotel Eifeler Hof, in het midden van Oost-België!

Van leuke wandelingen in de lente of winter tot opwindende fietstochten of langlaufplezier … tijdens uw vakantie in Eifeler Hof beslist u elke dag opnieuw wat u wilt beleven.

Wandelen

Wandelen in Oost-België

Waarom zou u kiezen voor een wandelvakantie in Oost-België? De streek in en rond Oost-België behoort tot de mooiste bosgebieden van België. Op de bewegwijzerde wandelwegen en heerlijke routes beleeft u ongerepte natuur met prachtige vergezichten. Ook het bekende Natuurpark van de Hoge Venen is slechts 40 minuten met de auto verwijderd.

Fietsen

Ook fietsers komen bij ons niets te kort.

U wilt de omgeving verkennen en met volle teugen genieten van de frisse lucht? Wij hebben drie elektrische fietsen te huur. Als dat niet volstaat, zijn er ook andere fietsverhuurders in de regio.

Winteractiviteiten

Sneeuwpret voor het hele gezin

Ook in de wintermaanden zorgen we voor een veelzijdig programma. U kunt gaan langlaufen of een tocht maken op sneeuwschoenen, die u direct bij ons kunt huren.

Mountainbiken

Kent u de Stoneman Arduenna al?

Dat parcours van 176 kilometer met 3.900 hoogtemeter is ongetwijfeld een van de exclusiefste mountainbikeavonturen die België te bieden heeft. Wij zijn partner van Stoneman en deelnemers kunnen graag bij ons overnachten of een maaltijd nuttigen.

Bowling

Bij slecht weer kunnen hotelgasten zich amuseren op onze bowlingbaan.

“Gut Holz” zeggen wij dan!

Motorfiets- en fietsgroepen

Voldoende parkeergelegenheid

Motorfiets- en fietsgroepen zijn bij ons hartelijk welkom. We beschikken over voldoende parkeerplaatsen en een garage om fietsen of machines te stallen.

Mooie plaatsen in de omgeving

Oost-België is een afwisselingsrijke vakantieregio met veel bijzondere plaatsen om te ontdekken. In de zomer zijn het meer van Bütgenbach en ook de Kronenburger See zeker een bezoek waard. En waarom niet eerst een wandeling of een fietstocht op de Ravel  maken en vervolgens afkoelen in het meer? Houdt u van vlak, heuvelachtig of sportief fietsen? Op de Ravelroutes kan ieder type fietser zijn hart ophalen. Ook voor dierenliefhebbers heeft de regio een verrassing in petto: het wild- en attractiepark Gondorf nabij Bitburg, het ontdekken waard!

Zin in een actieve vakantie?

Neem contact op met ons

Ostbelgien App / Wandel- en fietsroutes

Bootcamp, Hike, OCR, Bike, Ski, Personal Training

Webcam
Manderfeld

Film
Gemeenschap Büllingen