Skip to main content
 

Restaurant Eifeler Hof

Lekkere gerechten bereid met liefde

Lokale keuken met dat ietsje meer

Ons keukenteam stelt zich steeds weer ten doel de gasten te verwennen met een combinatie van lokale en internationale bereidingen. Voor onze menukaart kiezen we seizoensgebonden, regionale producten en werken we samen met kwaliteitsbewuste leveranciers. Een goede steak met zelfgemaakte Belgische frieten, een lichte romige saus en een vers getapte pint. Dat kan alleen maar goed smaken! Of niet soms? Wie liever wijn drinkt bij zijn eten, presenteren wij graag onze kaart met uitgelezen wijnen, desgewenst in biokwaliteit.

A la carte en to go

Naast menu’s op voorbestelling voor grotere groepen kan er ook klassiek à la carte gegeten worden in ons restaurant. Perfect voor spontane beslissers en liefhebbers van de lokale keuken. Wij verzoeken u telefonisch contact met ons op te nemen om een tafel te reserveren. Wie zijn maaltijd toch liever thuis nuttigt, kan het gerecht van zijn keuze klaar om gegeten te worden, bij ons komen afhalen.

Café

Met zijn gezellige inrichting nodigt ons café uit tot een leuke tijd. Na een wandeling of fietstocht is het de perfecte plaats om met het gezin of vrienden te verpozen. Wij tappen 8 bieren van het vat en hebben lekkere snacks voor erbij.

Zaal

Onze feestzaal met klimaatregeling is geschikt voor alle soorten feesten: geboorte, communie of bruiloft. Wij scheppen herinneringen die u niet zult vergeten. In overleg met u stellen wij een feestmenu samen, volledig volgens uw wensen, buffet of à la carte. Wij zorgen voor een probleemloos verloop van uw feest tot maximaal 160 personen. In de zomer nodigt een eigen biertuin uit tot gezellig samenzijn.

Partykelder

Verhuur en catering uit één hand. Wanneer u iets te vieren hebt, bent u bij ons aan het juiste adres. Door de scheidingsmogelijkheid is onze partykelder geschikt voor zowel kleinere groepen vanaf 30 personen als grotere bijeenkomsten tot 300 personen.

Terras

Ook ons terras nodigt uit tot gezellig vertoeven. In de herfst- en wintermaanden kan het terras gesloten worden en wordt de ruimte verwarmd.

Bowlinghal

Omdat iedereen houdt van bowlen, heeft het hotel ook een eigen bowlinghal. Het is mogelijk bowlingbanen af te huren voor privégroepen of voor professionele doeleinden (kampioenschappen, wedstrijden).

Wist u dit al?

Voor kleinere groepen doen wij ook aan catering met levering aan huis. Op verzoek kunnen wij daarbij ook bedienend personeel ter beschikking stellen.

Neem contact op met ons