Skip to main content
 

Bij ons

bent u thuis

Traditie en hartelijkheid gaan bij ons hand in hand.

Sinds 1973 wordt ons hotel Eifeler Hof met veel engagement en passie geleid. Te midden van de Oost-Belgische natuur wacht u een veelzijdig aanbod met culinair genot en vrijetijdsactiviteiten. U en uw naasten zullen zich gegarandeerd niet vervelen. Voor ons komt het welzijn van onze gasten op de eerste plaats. Door onze Oost-Belgische gastvrijheid voelt u zich al thuis zodra u ons gebouw betreedt.

Persoonlijk. Vriendelijk. En steeds bereid te helpen.

Van begin tot eind staan wij persoonlijk voor u klaar. Als uw gastheer zijn wij uw directe aanspreekpunt. Wij zijn er om naar volle tevredenheid aan uw wensen te voldoen.

Compleet uitgeruste kamers in een uitnodigende stijl

Ons hotel heeft tweepersoonskamers in een mediterrane stijl of met een landelijk-moderne inrichting. Ook gezinskamers voor 4 of 5 personen kunnen bij ons geboekt worden. Naast de klassieke voorzieningen beschikken onze kamers ook over een tv en een föhn. Sommige kamers hebben zelfs een balkon. Huisdieren zijn om hygiënische redenen niet toegestaan.

Kamers en tarieven

Activiteiten van A tot Z

Een bezoek aan Oost-België loont op elk moment in het jaar de moeite. De schoonheid van de natuur zal u in elk seizoen weten te boeien. In de buurt van onze hotels starten leuke wandelroutes. Ook in de winter kunnen we u een snelle optie bieden, want wij verhuren zelf ski’s. Pret voor het hele gezin gegarandeerd. Meer informatie over vrijetijdsactiviteiten vindt u hier.
Vrijetijdsactiviteiten

Ontspanning na een belevenisrijke dag

Het dagelijkse leven vergeten en met volle teugen genieten van vakantie – eenvoudiger kan niet. Meer informatie over onze wellnessfaciliteiten vindt u hier.

Wellnessfaciliteiten

Zin in een overnachting?

Neem contact op met ons